Tarifele initiale pentre aceste noi destinatii vor fi de 142 euro, pentru Bari, cu toate taxele incluse, respectiv 133 euro (toate taxele incluse), pentru zboruri dus-intors.

Cursele pe relatia Bucuresti - Budapesta vor fi operate in zilele de luni, marti, joi si vineri cu aeronave de tip ATR 72-500 si ATR42-500, iar durata zborului va fi de o ora si 45 de minute.

Zborurile pe ruta Bucuresti - Bari se vor opera in zilele de luni, miercuri si vineri, cu o aeronava de tip ATR 72-500, iar durata zborului va fi de doua ore si 40 de minute.

In plus, compania va deveni, la 2 noiembrie, singurul operator care va opera zboruri directe pe ruta Bucuresti - Sofia. Frecventa curselor va fi de doua zboruri pe zi, de luni pana vineri.

Tarom opereaza zboruri in 45 de destinatii din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu si are peste 300 de decolari saptamanale.

In anul 2008, compania a transportat peste 2 milioane de pasageri, pe curse regulate si charter, inregistrand o crestere de 3% fata de anul anterior si s-a situat pe primul loc la punctualitatea decolarilor, in randul celor 30 de companii aeriene membre ale Asociatiei Europene a Liniilor Aeriene (A.E.A.).

Linia aeriana a transportat in primele opt luni ale anului 1,02 milioane pasageri in relatia cu Romania, cu 11,9% mai putini comparativ cu perioada similara din 2008, potrivit Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Cititi si: Tarom, in cautarea pasagerilor pierduti - Bilete cu 9 euro pe 14 destinatii externe