Mai multe curse aeriene au intarzieri din cauza vremii

Mai multe curse aeriene de pe aeroportul "Henri Coanda" din Bucuresti au intarzieri cuprinse intre 3 minute si 2 ore la decolare din cauza conditiilor meteorologice de pe aeroporturile de destinatie, iar o cursa de pe ruta Atena a fost anulata, a declarat Valentin Iordache.
"In momentul de fata exista doua curse interne, dinspre Oradea si Iasi, care au avut intarzieri la sosire, ar fi trebuit sa aterizeze in aceasta dimineata, dupa ora 7.00. De asemenea, alte cinci curse care ar fi trebuit sa plece de pe aeroport, in jurul orei 7.00, nu au plecat nici acum din cauza conditiilor meteo de pe aeroporturile de destinatie", a declarat, citat de NewsIn, directorul de comunicare al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.

Acesta a precizat ca o cursa apartinand Olympic Airlines a fost anulata, iar pasagerii acesteia au ales sa plece cu alte aeronave.
Totodata, Iordache a precizat ca alte curse care trebuiau sa plece de pe aeroportul "Henri Coanda" catre Cluj, Paris, Sofia si Moscova au intarzieri din cauza problemelor meteorologice de pe aeroporturile de destinatie.

Directorul general al aeroportului Baneasa, George Mihalcea, a declarat ca vremea nefavorabila nu a afectat programul curselor aeriene de joi. "Nu exista nicio problema in acest moment. In general, dimineata avem mai mult decolari de pe aeroport, dar programele lor nu au fost afectate de vreme", a afirmat George Mihalcea.

Doua curse aeriene din Iasi au decolat cu intarzieri de peste trei ore

O cursa Tarom Iasi - Bucuresti si una Carpatair Iasi - Timisoara au decolat cu o intarziere de trei, respectiv patru ore, din cauza vremii nevaforabile din orasele de destinatie, scrie NewsIn.

Cursa Tarom a decolat de pe Aeroportul International Iasi in jurul orei 9.20, dupa ce aproximativ 40 de calatori au asteptat inca de la orele 6.00 imbunatatirea vremii in Capitala care sa permita aterizarea pe Aeroportul Otopeni.

Cursa Carpatair, programata la ora 6.45, a plecat din Iasi in jurul orei 10.35, potrivit dispecerului de serviciu de la Aeroportul iesean.

“Avioanele au decolat cu intarziere din cauza ca in orasele de destinatie era ceata, vizibilitatea fiind redusa”, au declarat reprezentantii Aeroportului din Iasi.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
TAROM: Pierderi mai mari de la an la an
Setari Cookie-uri