Compania low cost Wizz Air va introduce, incepand de anul viitor, noi curse cu plecare din Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti spre Italia.
Astfel, incepand cu vara anului viitor, o aeronava complet noua, Airbus A320, va fi alocata bazei de la Cluj-Napoca, crescand astfel flota din Cluj-Napoca la 3 unitati, iar flota totala pentru Romania la 7 aeronave A320.

Noua aerovana va opera incepand cu 12 iunie si va permite introducerea de noi rute din Cluj spre Pisa si Cuneo.

In acelasi timp, Wizz Air va lansa zboruri si pe ruta Bucuresti - Pisa, iar din data de 29 martie compania va lansa din Timisoara curse catre Forli Bologna.

Wizz Air va continua sa se dezvolte in Romania, urmand ca in viitor sa fie anuntate noi planuri pentru extinderea retelei de zbor. „Suntem increzatori ca cea de-a treia aeronava alocata bazei din Cluj-Napoca ne va intari in continuare pozitia pe piata”, a declarat György Abrán, director comercial Wizz Air.

In perioada ianuarie-octombrie, Wizz Air a transportat din si spre Romania aproximativ 1,4 milioane de pasageri, cu 85% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Wizz Air opereaza in prezent 31 de rute din si catre Romania, ajungand la 230 de zboruri saptamale in septembrie.

Compania a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit prima baza operationala in Bucuresti in iunie 2007 si a doua la Cluj, in mai 2008.

Cea de-a treia baza a fost deschisa la Timisoara in februarie 2009.Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri