Carpatair, compania aeriana full-service cu baza la Timisoara, introduce pe perioada Sarbatorilor de iarna zboruri aditionale ce vor fi operate in zilele de duminica 20, 27 decembrie 2009, respectiv 10 si 17 ianuarie 2010.
Zborurile aditionale vor fi operate pe urmatoarele destinatii, cu plecare din Timisoara: Bergamo, Venetia, Bologna, Verona, Chisinau, Iasi si Lviv.

"Zborurile suplimentare de duminica se vor opera in acelasi sistem de HUB ca si in restul zilelor saptamanii, dar intr-o forma mai restransa, conectand in principal acele destinatii ale caror cerere inregistreaza cresteri semnificative in aceasta perioada din an. Dorim astfel sa oferim pasagerilor mai multe optiuni de calatorie in varf de sezon”, a declarat Nicolae Petrov, presedinte si CEO Carpatair.

Pe perioada Sarbatorilor de Iarna, toate zborurile Carpatair se vor executa dupa programul normal, cu exceptia zilelor de 25 decembrie 2009 si 01 ianuarie 2010. Toate zborurile din aceste zile sunt anulate.

Carpatair este cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est (opereaza in principal pe piete regionale de nisa).

In prezent Carpatair opereaza peste 250 de zboruri regulate pe saptamana, catre 30 de destinatii din 6 tari.

Compania este cel mai mare operator aerian pe relatia Romania – Italia, oferind cel mai mare numar de destinatii din cele doua tari, cate 10 din fiecare tara, precum si cel mai mare numar de zboruri - 94 pe saptamana.

Carpatair dispune de o flota compusa din 15 aeronave de tipul Saab 2000 (50 locuri) si Fokker 100 (105 locuri), urmand ca din luna decembrie 2009 sa introduca in flota si 3 Fokkere 70, avand o capacitate de 72 locuri fiecare.

Din octombrie 2009, Carpatair si-a extins oferta din Bucuresti prin lansarea a doua destinatii directe: Bari si Ancona in Italia.

In plus, Carpatair s-a lansat, incepand din 7 decembrie 2009, pe piata maghiara cu zboruri directe pe relatia Venetia - Budapesta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri