Mihaela Iordache, 33 de ani, a revenit pe postul de director de vanzari si marketing in cadrul hotelului InterContinental Bucuresti, pozitie pe care a ocupat-o si in perioada 2005-2007.
Mihaela Iordache (foto) o inlocuieste in functie pe Gabriela Rotariu Bergeron, care a preluat functia de director general la hotelul de patru stele Golden Tulip de pe Calea Victoriei.

Aceasta are in subordine departamentele de vinzari, marketing si rezervari ale Hotelului InterContinental, conducind o echipa de 12 angajati.

Cu o experienta de peste zece ani in vanzari in domeniul ospitalitatii, Mihaela Iordache a colaborat si cu alte hoteluri, precum Hilton Sibiu (director of sales & marketing) si JW Marriott (account manager).

Iordache este licentiata a Facultatii de Limbi Straine a Universitatii Spiru Haret, ulterior absolvind programul MBA in Management la Codecs, sub egida Open University Business School UK.

Hotelul InterContinental Bucuresti este operat in sistem de management de lantul hotelier InterContinental Hotels Group (IHG). Lantul hotelier este cel mai mare din lume, dupa numarul de camere, si detine in sistem de management sau franciza peste 4.000 de hoteluri cu 590.000 de camere in aproape 100 de tari.

Grupul detine un portofoliu de branduri precum InterContinental Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Holiday Inn Hotels & Resorts, Holiday Inn Express, Staybridge Suites, Candlewood Suites si Hotel Indigo.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri