Mihaela Iordache, 33 de ani, a revenit pe postul de director de vanzari si marketing in cadrul hotelului InterContinental Bucuresti, pozitie pe care a ocupat-o si in perioada 2005-2007.

Mihaela Iordache (foto) o inlocuieste in functie pe Gabriela Rotariu Bergeron, care a preluat functia de director general la hotelul de patru stele Golden Tulip de pe Calea Victoriei.

Aceasta are in subordine departamentele de vinzari, marketing si rezervari ale Hotelului InterContinental, conducind o echipa de 12 angajati.

Cu o experienta de peste zece ani in vanzari in domeniul ospitalitatii, Mihaela Iordache a colaborat si cu alte hoteluri, precum Hilton Sibiu (director of sales & marketing) si JW Marriott (account manager).

Iordache este licentiata a Facultatii de Limbi Straine a Universitatii Spiru Haret, ulterior absolvind programul MBA in Management la Codecs, sub egida Open University Business School UK.

Hotelul InterContinental Bucuresti este operat in sistem de management de lantul hotelier InterContinental Hotels Group (IHG). Lantul hotelier este cel mai mare din lume, dupa numarul de camere, si detine in sistem de management sau franciza peste 4.000 de hoteluri cu 590.000 de camere in aproape 100 de tari.

Grupul detine un portofoliu de branduri precum InterContinental Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Holiday Inn Hotels & Resorts, Holiday Inn Express, Staybridge Suites, Candlewood Suites si Hotel Indigo.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Legislatie deficitara, femei agresate si martori care tac de frica