SIF Transilvania a finalizat Hotel Central din Ploiesti dupa investitii de 6 mil. euro

SIF Transilvania (SIF3) a finalizat modernizarea Hotelului Central din Ploiesti, dupa o investitie in valoare de 6 milioane euro realizate pe parcursul a sapte ani, astazi fiind lansat si centrul de spa al locatiei.
Investitiile au fost atrage in proportie de 50% din majorari de capital, circa 40% din vanzari de active, restul venind din capitaluri proprii si de la actionarii majoritari.

Hotelul detine doua corpuri care detin 39 de camere de 4 stele si un corp care cuprinde 127 de camere de 3 stele. De asemenea, complexul este dotat cu patru saloane de restaurant, un coffe bar si o terasa de vara.

La sfarsitul lui 2008 a fost finalizata modernizarea hotelului, in timp ce in acest an s-a inceput si incheiat amenajarea centrului de wellness.

SIF Transilvania detine, prin intermediul THR, o participatie de 89,5% din Hotel Central.

“Criza a afectat serios sectorul de turism, deoarece acesta este mult mai sensibil decat alte domenii de activitate. Cele mai afectate au fost hotelurile de 3 si 4 stele carora li s-a redus considerabil gradul de ocupare”, a declarat Mihai Fercala, presedintele SIF3, prezent la evenimentul de relansare al hotelului ploiestean.

Directorul general al Hotel Central a afirmat ca gradul de ocupare in acest an a scazut la 35% fata de 55% in 2008.

Fercala a anuntat ca pentru acest an si 2010 vor fi incheiate modernizarile la companiile hoteliere unde sunt in derulare, dar ca pentru urmatoare perioada nu vor mai lua in calcul astfel de miscari pana la incheierea crizei.

Citeste si: Fercala, SIF 3: Turismul romanesc este un haos


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri