Compania Tarom se va alatura aliantei SkyTeam, in iunie 2010, si va adopta programul de fidelizare Flying Blue, apartinand companiilor Air France si KLM.
SkyTeam este a doua mare alianta aeriana internationala din lume si are in componenta 11 membri: Air France, KLM, Alitalia, Aeroflot, Czech Airlines, Delta Airlines, Aeromexico, China Southern, Korean Air, Air Europa si Kenya Airways.

"Prin aderarea la aceasta alianta, pasagerii companiei Tarom vor avea acces la o retea largita de destinatii (peste 18.000 de zboruri zilnice catre 900 de destinatii), tarife competitive si o gama de servicii la cele mai inalte standarde. De asemenea, vor avea posibilitatea de a deveni membri in programul de fidelizare Flying Blue, ceea ce le va aduce beneficiile exclusive prevazute in fiecare din cele patru niveluri de participare: Ivory, Silver, Gold si Platinum" au declarat reprezentantii companiei.

Noul program de fidelizare ofera avantajul acumularii si utilizarii milelor pe oricare dintre zborurile companiilor din cadrul SkyTeam, precum si pe cele ale altor parteneri (peste 30 de companii aeriene). In plus, membrii programului Flying Blue vor avea acces la serviciile a peste 100 de companii partenere din alte domenii.

"Milele-premiu obtinute de membrii Flying Blue sunt valabile pe parcursul intregii vieti, cu conditia efectuarii unui zbor SkyTeam, cel putin odata la fiecare 20 de luni. Programul de fidelizare Flying Blue isi rasplateste membrii cu o multitudine de premii: bilete de avion, promovare intr-o clasa de calatorie superioara, excedent de bagaj gratuit, servicii furnizate de parteneri sau bilete-premiu pentru calatorii fabuloase in jurul lumii" au explicat oficialii Tarom.

Potrivit companiei, clientii programului de fidelizare Tarom- Smart Miles - vor fi informati cu privire la detaliile trecerii la noul program in prima parte a lunii ianuarie 2010.

In sezonul de iarna 2009-2010 compania nationala opereaza catre 49 de destinatii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Anul acesta, Tarom a introdus operarea cu zboruri directe pe 11 noi destinatii: Amsterdam, Bari, Dubrovnik (sezonier perioada de vara), Lyon, Geneva, Salzburg (sezonier perioada de iarna), Strasbourg, Venetia, Zurich, Budapesta si Belgrad.

Flota companiei est compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Tarom a inregistrat o scadere de 10,6% a numarului de pasageri transportati in relatia cu Romania in primele 9 luni ale anului, fata de perioada similara din 2008, pana la 1,19 milioane, potrivit Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Gradul de ocupare in intervalul ianuarie-septembrie a fost de 55,6%, in scadere cu 8,5 puncte procentuale fata de intervalul similar din 2008.

Compania a inregistrat, in primele 6 luni ale anului, pierderi de 10,6 milioane euro (44,7 milioane lei).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri