Cinci trenuri vor ajunge in Bucuresti Nord cu intarzieri de aproape trei ore

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA anunta ca, potrivit situatiei de la ora 12.00, cinci trenuri vor ajunge in statia Bucuresti Nord cu intarzieri de pana la 170 de minute.
Acestea sunt: Tr. 1724 Tg. Jiu - Bucuresti - 170 min (vine cu intarziere deoarece a circulat cu restrictie de viteza pe regionala CF Craiova); Tr. 742 Satu Mare - Bucuresti - 100 min (combinat cu tr international 473 care vine de la Budapesta si a intrat cu intarziere la granita); Tr. 876 Galati - Bucuresti - 60 min; Tr. 552 Suceava - Bucuresti - 15 min; Tr. 684 Constanta - Bucuresti - 70 min.

CFR anunta ca, la ora 12.00, zonele afectate de vremea nefavorabila (vant puternic) erau in continuare Muntenia si Dobrogea (Regionalele CF Bucuresti, Galati si Constanta) unde trenurile de calatori circula in conditii de iarna si pot ajunge la destinatie cu intarzieri cuprinse intre 30 min. - 70 min.

De asemenea, trenurile de calatori care vin de la Craiova, prin Videle, au intarzieri mai mari deoarece pe sectia Draganesti Olt - Rosiori se circula cu restrictie de viteza pentru ca, in cursul noptii s-au inregistrat temperaturi de -20 de grade la nivelul sinei, iar aceasta a fost fisurata. Defectiunea a fost remediata, dar cele 3 trenuri care erau in circulatie vor ajunge la destinatie cu intarziere de cel putin 2 ore.

Pe sectiile de circulatie Fetesti - Lehliu, Fetesti - Medgidia si Faurei - Braila, din cauza stratului gros de zapada, actioneaza deja plugurile pentru curatarea sinei, scrie NewsIn.

La ora 12.00, nu exista nicio sectie de circulatie inchisa si nici trenuri blocate in trafic la nivel national.

CFR SA recomanda calatorilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre trenurile anulate de CFR Calatori si despre intarzierile produse in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarna din cadrul MTI, la urmatoarele numere de telefon: 021/9360 si 021/318.66.09.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri