Directorul Aeroportului Timisoara si-a dat demisia

Directorul Aeroportului International din Timisoara, Alexandru Chirila, si-a dat demisia din motive personale, iar directorul operational Rodica Alexa a preluat interimatul, a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Marin Anton.
"Directorul Aeroportului International din Timisoara, Alexandru Chirila, si-a dat demisia din functie din motive personale. Nu cunosc mai multe amanunte, sunt motivele lui. Pana vom stabili alt director general al aeroportului va prelua interimatul directorul operational al aeroportului Timisoara, Rodica Alexa", a precizat Marin Anton, conform NewsIn.

Berceanu l-a demis in decembrie pe directorul general al aeroportului, Dan Idolu, functia fiind preluata atunci de Alexandru Chirila, care pana atunci a ocupat postul de consilier al presedintelui CJ Timis, Constantin Ostaficiuc (PD-L) si subprefect de Timis. Idolu a fost director la Aeroportul Timisoara din 2001.

Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, la acea data, ca a decis inlocuirea directorului de la Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara dupa ce a primit mai multe plangeri legate de activitatea aeroportului si pentru ca se impunea "un nou gospodar".

"Cateodata mai schimb persoane, cu persoane mult mai bune decat cele dinainte”, a declarat ministrul Radu Berceanu, intrebat care sunt motivele care l-au determinat sa-l demita pe directorul Aerportului din Timisoara, Dan Idolu, in ziua imediat urmatoare turului II al alegerilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Muzeul Luvru se pregătește să-și deschidă porțile, într-un nou format post-COVID
Setari Cookie-uri