Corina Alexandru, directorul de marketing si de relatii publice al hotelului de cinci stele Athenee Palace Hilton din Bucuresti, va renunta, dupa opt ani, la aceasta functie.
“Nu voi pleca tot in industria ospitalitatii, ci voi schimba macazul”, a declarat, pentru Wall-Street, Corina Alexandru.

Alexandru va fi inlocuita, incepand din 14 ianuarie2010, de Manuela Meres, absolventa a Universitatii Media din Bucuresti, care a lucrat inperioada 2007-2009 in cadrul departamentului de marketing al furnizorului de servicii de consultanta si outsourcing Capgemini.

Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti are 272 camere si apartamente.

Principalii competitori ai Athenee Palace Hilton Bucuresti sunt Radisson SAS, JW Marriott, InterContinental, Howard Johnson Grand Plaza, Crowne Plaza, Casa Capsa si Carol Parc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri