Compania aeriana Tarom a lansat tarife promotionale pe rute interne, incepand de la 34 euro, valabile pentru achizitia online de pe site-ul companiei, in perioada 11 ianuarie - 15 februarie.
De asemenea, Tarom lanseaza o oferta speciala si pentru destinatia Salzburg, cu tarife speciale incepand de la doar 128 euro cu toate taxele incluse, pentru bilete dus - intors.

Biletele pot fi achizitionate in perioada 11 ianuarie - 15 februarie 2010, iar perioada de calatorie este intre 27 februarie si 27 martie 2010.

Linia aeriana opereaza un zbor pe saptamana pe ruta Bucuresti - Salzburg - Bucuresti, in ziua de sambata.

Tarifele dispun de un numar limitat de locuri, pot varia in functie de modalitatea de achizitie (plata card internet, plata in agentii proprii Tarom) si sunt supuse unor termeni si conditii.

Compania aeriana nationala Tarom detinea o cota de piata de circa 80% la sfarsitul primului semestru al anului 2009 pe cursele domestice.

Gradul mediu de ocupare ale aeronavelor Tarom pe cursele domestice a fost in 2008 de 69%.

Veniturile din curse domestice reprezinta 7,77% din totalul veniturilor Tarom, si 9,77% din veniturile de operare.

Pentru destinatiile interne, compania nationala de transport aerian foloseste in principal flota de 7 aeronave ATR 45 cu o capacitate de 48 locuri si 2 aeronave ATR 72 cu o capacitate de 68 locuri, dar si celelalte aeronave din flota (Boeing, Airbus), in functie de necesitatile pietei.

Compania nationala Tarom a inregistrat, anul trecut, venituri de 1,11 miliarde lei (262 milioane euro) si pierderi de circa 91 milioane lei (21,5 milioane euro), pe fondul crizei economice globale, potrivit datelor furnizate de companie.

De asemenea, in 2009, Tarom a transportat peste 1,72 milioane pasageri, aeronavele Tarom avand un grad de incarcare de 55,5% pe rutele interne si 58,9% pe cele externe.

Tarifele promotiei Tarom

Bucuresti - Bacau - Bucuresti incepand de la 34 euro
Bucuresti - Baia Mare - Bucuresti incepand de la 38 euro
Bucuresti - Cluj - Bucuresti incepand de la 53 euro
Bucuresti - Iasi - Bucuresti incepand de la 46 euro
Bucuresti - Oradea - Bucuresti incepand de la 48 euro
Bucuresti - Satu Mare - Bucuresti incepand de la 41 euro
Bucuresti - Sibiu - Bucuresti incepand de la 51 euro
Bucuresti - Suceava - Bucuresti incepand de la 42 euro
Bucuresti - Timisoara - Bucuresti incepand de la 52 euro
Bucuresti - Targu Mures - Bucuresti incepand de la 42 euroRetail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri