Compania aeriana Tarom introduce, incepand din 16 ianuarie, bilete la pretul de 9 euro (plus taxe de aeroport) pe destinatiile Amsterdam, Salzburg, Zurich, Londra si Lyon.

Biletele din cadrul acestei oferte pot fi achizitionate pana la data de 31 ianuarie 2010 si pot fi utilizate (plecare din Bucuresti) in perioada 25 - 31 ianuarie 2010.

Tarom opereaza zboruri zilnice pe ruta Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti, un zbor pe saptamana, in ziua de sambata, pe ruta Bucuresti - Salzburg - Bucuresti, 5 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti - Zurich - Bucuresti, in zilele de luni, miercuri, vineri, sambata si duminica, zboruri zilnice pe ruta Bucuresti - Londra - Bucuresti si 4 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti - Lyon - Bucuresti in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

In sezonul de iarna 2009/2010 compania Tarom opereaza catre 49 de destinatii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Flota companiei TAROM est compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Compania nationala Tarom a inregistrat, anul trecut, venituri de 1,11 miliarde lei (262 milioane euro) si pierderi de circa 91 milioane lei (21,5 milioane euro), pe fondul crizei economice globale, potrivit datelor furnizate de companie.

De asemenea, in 2009, Tarom a transportat peste 1,72 milioane pasageri, aeronavele Tarom avand un grad de incarcare de 55,5% pe rutele interne si 58,9% pe cele externe.

Tarifele, cu taxe de aeroport, pentru cele 5 destinatii

Bucuresti - Amsterdam - 96 euro
Bucuresti - Salzburg -102 euro
Bucuresti - Zurich - 109 euro
Bucuresti - Londra - 111 euro
Bucuresti - Lyon - 116 euroTe-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Oradea: Coalitia PSD-UDMR, acuzata ca vrea falimentarea aeroportului