Trenurile care au ca statie finala Gara de Nord ajung la destinatie cu intarzieri de maximum 50 minute, a comunicat Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA, precizand ca, la indrumare, trenurile pleaca regulat din Gara de Nord.

"In urma avertizarii ANM cu cod calben de ninsori, incepand de ieri, 18 ianuarie, ora 22.00, au fost activate comandamentele de iarna locale, care functioneaza non-stop pentru monitorizarea traficului. Temperaturile scazute din ultimele 24 de ore, completate de ninsorile abundente si viscolul puternic ingreuneaza, in special, circulatia feroviara in partea de sud si sud-est a tarii, intarzieri mai mari inregistrandu-se la trenurile care circula pe raza regionalelor de cale ferata Galati, Constanta si Bucuresti, acestea putand ajunge la destinatie cu intarzieri cuprinse intre 10 minute si 50 de minute", se arata in comunicatul companiei, citat de NewsIn.

CFR recomanda publicului calator ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre intarzierile produse in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Trenul pana la aeroportul Otopeni: a fost desemnat constructorul