Aproape jumatate din pensiunile brasovene, deja rezervate pentru revelion

Aproximativ 40 la suta din locurile de cazare oferite de pensiunile turistice din judetul Brasov pentru perioada revelionului au fost deja rezervate, majoritatea turistilor fiind din Bucuresti si Constanta. Potrivit reprezentantilor ANTREC Brasov, in zona Bran-Moeciu mai sunt libere doar 50 de pensiuni iar in zonele Prejmer-Teliu si Poiana Marului mai exista oferte pentru aproximativ 20 de pensiuni.

Conform operatorilor de turism brasoveni, majoritatea locurilor vor fi ocupate pana la jumatatea lunii noiembrie, asa cum s-a intamplat si in ultimii ani. "Cine nu se grabeste nu va mai prinde locuri libere. Sunt persoane care au platit pentru pachetul turistic de revelion inca de la Pasti. Altii si-au facut rezervarile in luna august iar cei mai multi vin acum", a afirmat Mioara Stoian, presedinta ANTREC Brasov. Aceasta a mai spus ca principalii clienti ai pensiunilor din Bran-Moeciu sunt din Bucuresti, Constanta si Galati.

In acest an preturile pachetelor de revelion variaza intre 40 si 75 de euro/persoana/zi in Bran-Moeciu si pana la 40 de euro/persoana/zi in zona Prejmer-Teliu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri