Compania low cost Blue Air va introduce doua curse noi, pe rutele Bucuresti - Dublin si Bucuresti - Florenta. Cele doua noi destinatii sunt disponibile incepand cu orarul de vara (28 martie 2010 - 30 octombrie 2010), iar biletele pentru aceasta perioada au fost puse deja in vanzare.

Zborurile Blue Air catre capitala Irlandei si retur vor fi operate in fiecare zi de luni si vineri in perioada 28 Martie - 30 octombrie 2010, precum si in ziua de miercuri in perioada 1 Iunie - 30 octombrie 2010, iar pretul unui bilet porneste de la 39.99 euro/segment (cu toate taxele incluse).

Prin aceasta cursa, compania aeriana vizeaza in special romanii stabiliti in Irlanda, precum si turistii interesati de Irlanda sau de Romania.

Cursele sunt potrivite pentru a se mula atat pe o vizita de genul city break, cat si pentru o vacanta de o saptamana.

„Numarul romanilor care locuiesc in Irlanda este ridicat, ajungand la peste 40.000 de persoane, aceasta tara fiind una dintre primele tari din Uniunea Europeana care si-au deschis granite pentru cetatenii romani”, declara Adrian Ionascu (foto), director general Blue Air.

Pentru Florenta, Blue Air ofera zboruri zilnice de luni pana vineri, tintind atat romanii care lucreaza in Italia, cat si amatorii de frumos care isi propun sa viziteze minunatul oras italian in decursul unui week-end.

Pretul unui bilet incepe de la 39,99 euro pentru o calatorie dus-intors, cu toate taxele incluse. „Italia a fost inca de la inceput o piata strategica pentru Blue Air. Prin introducerea noului zbor operam catre noua orase din aceasta tara, iar astfel, Blue Air isi consolideaza pozitia pe piata italiana. De asemenea, prin zborul care leaga Ciprul de Italia urmarim cresterea cotei de piata in sfera zborurilor intraeuropene”, mai declara Ionascu.

Blue Air a completat orarul de vara cu zborurile catre sudul Europei. Pentru aceasta vara, Blue Air a introdus doua rute noi (Bucuresti - Florenta, si Larnaca - Milano) si o noua frecventa pe ruta Bacau - Roma. Pretul biletelor cu toate taxele incluse porneste de la 40 de euro/segment pentru Barcelona si Roma si de la 50 Euro/segment pentru Lisabona. Orarul de vara cuprinde perioada 28 martie - 30 octombrie 2010.

Fata de destinatiile din Italia deja consacrate pentru orarul Blue Air (Bologna, Catania, Milano - Napoli, operat in orarul de iarna, Roma, Torino Cuneo, Venetia si Verona), compania aeriana a decis sa introduca si alte noi rute care leaga Italia de Romania si Cipru. Astfel, pasagerii Blue Air pot zbura acum pe noile rute: Bucuresti - Florenta si Larnaca - Milano.

De asemenea, ca urmare a cererilor ridicate pentru zborurile catre Italia de pe Aeroportul din Bacau, compania a introdus o noua frecventa pe aceasta ruta, in fiecare zi de duminica. O calatorie Bacau - Roma si retur porneste de la 80 de euro, cu toate taxele incluse.

Compania Blue Air ofera zboruri dinspre Bucuresti catre capitala Portugaliei in fiecare zi de luni, miercuri si vineri. Pentru retur (Lisabona - Bucuresti), pasagerii au la dispozitie curse Blue Air in zilele de marti, joi si sambata. Pentru Lisabona, preturile incep de la 100 de
euro pentru o calatorie dus-intors (toate taxele incluse).

Cursele Blue Air catre Barcelona si retur vor fi operate in fiecare vineri, pretul de pornire pentru o calatorie dus-intors fiind de 80 de Euro (cu toate taxele incluse).

Blue Air este o companie cu capital 100% privat romanesc, este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo. Flota companiei este constituita in prezent din noua aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 - 300, doua aeronave seria 737 - 400, o aeronava seria 737-500 si trei aeronave 737 - 800 Next Generation, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri.

Pe parcursul anului 2008, peste 1.110.000 de pasageri au zburat cu Blue Air. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand peste 900.000 de calatori au ales sa zboare cu operatorul de transport aerian romanesc, Blue Air inregistreaza o crestere de peste 23%.

Pentru 2009, Blue Air anticipeaza un total de 1.700.000 de calatori. In ceea ce priveste indicatorii economici, Blue Air a inregistrat o cifra de afaceri de 124.130.000 de euro in 2008 si estimeaza 170 de milioane euro pentru 2009.

Citeste si: Blue Air zboara la jumatate de pret de Valentine’s Day


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri