O aeronava Tarom a iesit de pe pista la Bacau

O aeronava Tarom cu 21 de pasageri la bord care urma sa decoleze, in aceasta dimineata, de pe Aeroportul din Bacau, cu destinatia Bucuresti, a iesit de pe pista, din cauza supraturarii unui motor. Pasagerii au fost debarcati in conditii de siguranta, scrie 9AM.
"Aeronava nu se afla in faza de decolare, ci in faza de rulaj, moment in care echipajul a constat o acelerare necomandata a motoarelor. Turajul motoarelor a crescut in mod necontrolat fata de cel stabilit de echipa pentru inaintarea pe calea de rulaj. Pasagerii au fost debarcati in perfecta siguranta, nu este nimeni ranit", a declarat Mircea Ciuca, din cadrul Autoritatii Aviatiei Civile.

Ioana Boca, purtatorul de cuvant al Tarom, a declarat ca aeronava a ramas la sol, iar pasagerii urmeaza sa fie preluati de o alta aeronava, care sa-i duca la destinatie.

"Cauza incidentului a fost supraturarea motorului in faza de rulaj catre pista de decolare. La bordul aeronavei se aflau 21 de pasageri. Toti pasagerii au fost debarcati in siguranta si vor fi transportati cu o alta cursa Tarom", a precizat, Ioana Boca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri