Compania aeriana Carpatair lanseaza bilete la tarife incepand de la 35 euro plus taxe (doar dus) catre 5 destinatii de carnaval din Europa.
Tarifele difera in functie de orasele de origine: 35 euro plus taxe din Timisoara, 45 euro plus taxe din din Bucuresti, Cluj – Napoca, Craiova, Oradea, Sibiu si 55 euro plus taxe din Bacau, Cernauti, Chisinau, Constanta, Iasi, Lviv, Odesa, Suceava.

Campania se adreseaza clientilor care doresc sa viziteze oricare din cele 5 orase ale Europei in care au loc Carnavaluri in luna februarie: Venetia – Italia (6 feb – 16 feb), Munchen – Germania (7 feb – 16 feb), Viareggio – Italia (7 feb – 17 feb), Koln – Germania (11 feb – 17 feb) si Patras - Grecia (15 feb – 20 feb).

Perioada de vanzare a biletelor este 18 ianuarie – 20 februarie 2010, iar perioada de calatorie este intre 06 - 20 februarie 2010.

„Luna februarie este luna Carnavalurilor, o perioada in care din ce in ce mai multi romani aleg sa viziteze si sa petreaca in orasele europene care organizeaza astfel de festivitati. Prin aceasta campanie venim in intampinarea acestora, oferindu-le preturi de sarbatoare pentru oricare din cele cinci orase in care au loc Carnavaluri Europene”, a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari Carpatair.

Compania mai are in pregatire o campanie promotionala cu ocazia Valentine’s Day precum si una care vizeaza reduceri substantiale in fiecare zi pentru una din destinatiile operate.

Carpatair este cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est (opereaza in principal pe piete regionale de nisa).

In urma aplicarii cu succes a conceptului “hub&spoke” (nod de transport aerian prin care pasagerilor li se ofera conexiuni de zbor pe toata reteaua de destinatii ale unui operator), Carpatair a reusit sa dezvolte la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania.

In prezent, Carpatair opereaza peste 250 de zboruri regulate pe saptamana, catre 30 de destinatii din 6 tari.

Linia aeriana este cel mai mare operator aerian pe relatia Romania - Italia oferind cel mai mare numar de destinatii din cele doua tari (10 din/in fiecare tara), precum si cel mai mare numar de zboruri - 94 pe saptamana.

Citeste si: Top promotii practicate de companiile aeriene la inceput de an

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri