Compania nationala Tarom pune in vanzare, in perioada 01-24 februarie 2010, o oferta speciala, “LOvE-COST”, de 199 euro (pret total cu toate taxele incluse), pentru doua persoane care calatoresc impreuna, dus-intors, pe zboruri directe intre Romania si Europa.
Oferta este valabila pe 25 de rute directe: Bucuresti - Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic, Sofia, Valencia, Venetia, Viena, Zurich; Cluj - Frankfurt, Madrid, Viena si Sibiu - Munchen.

Perioada minima de sedere este de doua zile iar cea maxima de doua saptamani, cu plecarea in intervalul 10 februarie - 10 martie 2010.

“Si anul acesta continuam traditia Tarom cu o oferta special gandita pentru luna indragostitilor. Oferta se adreseaza tuturor celor care vor sa ofere un cadou special persoanei iubite. De aceea, noi ii invitam sa viziteze Europa. Recomand celor care doresc un pachet turistic complet sa consulte si ofertele Tarom Tours, agentia de turism a companiei, care are o gama larga de produse turistice”, a declarat Gabriela Bordea, director marketing si vanzari al companiei.

Oferta “LOvE-COST” dispune de un numar limitat de locuri si se supune unor termeni si conditii.

In plus, in perioada 29 ianuarie - 14 februarie, Tarom a introdus bilete la pretul de 9 euro (plus taxe de aeroport) pe destinatiile Barcelona, Valencia, Venetia, Madrid, Cairo, Bari, Roma, cu plecare din Bucuresti, si catre Madrid, cu plecare din Cluj-Napoca.

De asemenea, in perioada 22 ianuarie-7 februarie, alte sase destinatii ale companiei aeriene au beneficiat de tariful de 9 euro plus taxe de aeroport.

In sezonul de iarna 2009-2010, compania opereaza catre 49 de destinatii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Flota companiei este compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Sefa Tarom, despre privatizare: O companie din mediul privat, mai usor de condus


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Setari Cookie-uri