Lufthansa Italia, companie aeriana lansata pe 2 februarie 2009 de germanii de la Lufthansa AG, introduce, in perioada 2-7 februarie, bilete la tariful de 111 euro (pentru doua persoane, dus-intors, cu toate taxele incluse).
In afara acestei promotii, zborurile operate de catre Lufthansa Italia pot fi rezervate incepand de la doar 99 de euro dus-intors si 59 euro pentru un zbor dus, pret cu toate taxele incluse, pe toata durata anului.

Pe 2 februarie, Lufthansa Italia aniverseaza un an de la primul sau zbor de pe aeroportul Malpensa din Milano.

„Raspunsul clientilor nostri la serviciile oferite a fost unul extrem de pozitiv si ne bucuram ca putem privi in urma la un an de curse operate cu succes de catre Lufthansa Italia”, a declarat Stefan Versemann, director general de vanzari Lufthansa Romania si Moldova.

Pe 28 martie, Lufthansa Italia lanseaza noi destinatii care vor lega Milano de inca 4 orase din Europa: Varsovia, Stockholm, Palermo si Olbia.

De asemenea, va creste numarul de zboruri catre Napoli, Barcelona si Budapesta, ceea ce va permite mai multor calatori sa aiba conexiuni facile catre nodul aerian al Lufthansa Italia.

Totodata, compania aeriana Lufthansa Italia anunta noi facilitati de transport catre Malpensa prin crearea propriei linii expres de autobuze, cu acces direct la aeroport din noua destinatii din regiunea de nord a Italiei si Elvetia.

Autocarele vor deservi Torino, Lugano, Bellinzona, Chiaso, Novara, Bergamo, Brescia, Varese si Como, asigurand pana la unsprezece transporturi zilnice.

Mai mult, va exista un serviciu de transport cu frecventa ridicata, care va lega aeroportul Malpensa de gara Milano Centrale prin curse regulate la intervale de 20 de minute.

Lufthansa este o companie aeriana cu centre de operare pe aeroporturile din Frankfurt si Munchen si cu o baza la aeroportul din Dusseldorf.

Germanii mai controleaza si companiile Swiss, Air Dolomiti, Eurowings si operatorul low-cost Germanwings.

Top promotii practicate de companiile aeriene la inceput de an


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Setari Cookie-uri