Operatorul cu tarife scazute Wizz Air va lansa, incepand din 26 iunie, 3 rute noi din Bucuresti catre Torino, Dusseldorf si Zaragoza, cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana si doua din Cluj-Napoca catre Dusseldorf si Zaragoza.
De asemenea, compania va aloca o a patra aeronava Airbus A320 bazei de la Bucuresti.

Tarifele pentru zborurile de Torino si Dusseldorf incep de la 90 de lei (cu taxe incluse), iar pentru Zaragoza pretul unui bilet incepe de la 140 de lei.

In plus, zborurile catre Zaragoza si Dusseldorf vor fi disponibile si din Cluj-Napoca, incepand cu 12 iunie, respectiv 26 iunie. Cursele vor fi operate de doua ori pe saptamana.

Odata cu aeronava alocata bazei din Capitala, flota Wizz Air din Romania va fi compusa din 8 aeronave Airbus A320, in doar 3 ani de la lansarea operatiunilor pe piata romaneasca.

Noua aeronava va permite cresterea frecventelor rutelor catre Barcelona si Venetia Treviso, in timp ce cursele spre Londra Luton si Roma vor creste la o frecventa de doua zboruri pe zi.

In 2010, compania low-cost estimeaza ca va transporta, pe rutele in relatia cu Romania, 2 milioane pasageri, in crestere cu peste 27% fata de 2009, cand numarul acestora a fost de 1,65 milioane.

In total, Wizz Air a lansat anul trecut operatiuni pe 16 noi rute din Romania.

Pe parcursul anului 2009, compania a deschis o noua baza in Praga, ajungand la un total de 11 baze in Europa Centrala si de Est, a adaugat 7 noi aeronave, flota crescand la 27 Airbus A320 si a lansat 40 noi zboruri, rezultand o retea formata din 147 de rute.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F