Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, i-a indemnat pe tinerii de pana la 35 de ani sa depuna cereri pentru locuinte contruite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), deoarece va demara un amplu program pentru constructia de locuinte.
"Faceti cate cereri aveti nevoie, pentru ca vom gasi finantarea pentru a construi locuinte”, a spus Elena Udrea, citata de NewsIn.

Ea a afirmat ca, in prezent, la nivel national sunt 100.000 de cereri pentru locuinte ANL. "Bugetul ministerului ne permite doar sa ne imaginam ca le putem construi”, a adaugat ministrul.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a precizat ca se incearca atragerea de bani la buget prin vanzarea locuintelor ANL catre cei care le folosesc in prezent.

"Speram ca vom vinde locuintele ANL celor care le folosesc in prezent, prin programul Prima Casa, si in acest fel sa aducem bani la bugetul ministerului”, a spus Elena Udrea.

Ea a adaugat ca in urmatoarele saptamani vor fi lansate doua noi programe ale ministerului pentru constructia de locuinte.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Directorul operaţional al Aeroportului Otopeni a fost suspendat din funcţie
Setari Cookie-uri