Consiliul Permanent al UDMR l-a desemnat pe Gombos Csaba pentru a indeplini functia de director general al Companiei Nationale de Transporturi Aeriene Romane – Tarom, informeaza un comunicat al Uniunii .
Gombos Csaba este consilier judetean in Mures.

El a declarat ca va lua o decizie in ceea ce priveste actuala sa functie, de consilier judetean, urmand sa renunte la aceasta functie in situatia in care se va afla intr-o stare de incompatibilitate, informeaza NewsIn.

In anul 2009, Gombos Csaba a intrat in atentia ANI. Astfel, inspectorii de integritate au sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Targu-Mures pentru efectuarea de cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de fals in declaratii de catre consilierul judetean Gombos Geza Csaba.

Din verificarile efectuate de inspectorii de integritate a rezultat ca, in declaratia de avere depusa pentru anul fiscal 2007 si completata in 10 iulie 2008, Gombos Geza Csaba nu a inscris veniturile realizate in anul fiscal 2007, impreuna cu membrii familiei sale, sau veniturile realizate din alte surse.

De asemenea, ANI sustinea ca acesta nu a mentionat mai multe bunuri mobile si imobile: un teren intravilan de 1.812 mp situat in Targu-Mures, un apartament cu trei camere din Targu-Mures si un autoturism marca Mercedes Benz, se arata intr-un comunicat al ANI.

Potrivit unei rezolutii postate pe site-ul CJ Mures, emisa de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Tg. Mures, in cazul sau a fost dispusa neinceperea urmaririi penale.

Ruxandra Brutaru a ocupat functia de director general al Tarom din ianuarie 2009 si pana in prezent.

Sefa Tarom, despre privatizare: O companie din mediul privat, mai usor de condus
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri