Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA a anuntat, in aceasta dimineata, ca mai multe trenuri ajung in statia Gara de Nord cu intarzieri cuprinse intre 25 de minute si 150 de minute.
Potrivit situatiei de la ora 9.30, la sosire in Gara de Nord se inregistrau urmatoarele intarzieri: R 696 Timisoara - Bucuresti Nord - 150 de minute; Ic 558 Bicaz - Bucuresti Nord - 50 de minute; Regitrans 14022 Brasov - Bucuresti Nord - 30 minute; Acc 1722 Sibiu - Bucuresti Nord - 60 de minute; R 473 Budapesta – Bucuresti Nord, combinat cu R 472 Satu Mare – Bucuresti Nord – 25 minute.

Celelalte trenuri aflate in grafic ajung in Gara de Nord conform orelor din mersul trenurilor. De asemenea, toate trenurile pleaca din Gara de Nord potrivit programului.

CFR anunta ca circulatia feroviara la nivel national se desfasoara in continuare in conditii de iarna, iar pe mai multe tronsoane trenurile circula cu limitare de viteza si pot ajunge la destinatie cu intarzieri cuprinse intre 50-60 de minute, scrie NewsIn.

La ora 9.30, doar trenul R 696 care vine de la Timisoara inregistreaza o intarziere mai mare, de aproximativ 150 de minute, deoarece a semnalat o defectiune tehnica la locomotiva si asteapta locomotiva de ajutor intre statiile Radoesti - Olteni.

CFR informeaza ca nu sunt linii inchise, dar viteza trenurilor care circula pe raza mai multor judete din estul si sudul tarii a fost adaptata la conditiile meteo nefavorabile. De asemenea, in prezent sunt activate patru comandamente de iarna la nivel regional/local si comandamentul central care monitorizeaza traficul feroviar.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A. recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre intarzierile produse in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 021/9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarna din cadrul MTI, la urmatoarele numere de telefon: 021/9360 si 021/318.66.09.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Nereguli la taximetristii din zona Garii de Nord. Au primit amenzi de 40.000 lei
Setari Cookie-uri