Compania aeriana cu tarife scazute Blue Air va sponsoriza in acest retur echipa de fotbal FC Rapid, printr-un contract de cateva sute de mii de euro, cu posibilitate de prelungire si in sezoanele viitoare.
In plus, echipa detinuta de omul de afaceri George Copos va avea posibilitatea sa calatoreasca la meciurile din deplasare cu avioanele Blue Air.

“Transportul echipei nu este inclus in contract, insa avem in vedere deplasarea cu charterele Blue Air, pentr care vom plati pretul de cost”, a declarat omul de afaceri George Copos.

In urma contractului, sigla companiei low cost va fi prezenta pe manecile tricourilor jucatorilor de la Rapid.

Pe 28 martie, Blue Air va lansa cursa Bucuresti-Florenta, pe care o va promova cu ajutorul jucatorului de fotbal al Fiorentinei, Adrian Mutu. “Adrian Mutu nu este imaginea Blue Air, vom colabora doar pe acest proiect. Jucatorul va fi prezent pe 28 martie la inaugurarea cursei de la Florenta, si in schimb va putea folosi avionul nostru turbojet Cessna Citation Mustang, cu o capacitate de patru locuri”, a declarat Florentina Ivan, directorul de marketing la Blue Air.

Compania aeriana low-cost Blue Air a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 140-150 milioane euro, in crestere cu 20% fata de anul 2008, dar sub estimarile initiale de 170 milioane euro.

Linia aeriana a transportat anul trecut 1,7 miloane pasageri, cu un grad mediu de ocupare al aeronavelor de 75%.

Compania aeriana are in prezent 830 de angajati, iar in acest an are in plan o crestere de 30% a numarului de angajati.

Blue Air este o companie cu capital 100% privat romanes si este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.

Flota companiei este constituita in prezent din noua aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 - 300, doua aeronave seria 737 - 400, o aeronava seria 737-500 si trei aeronave 737 - 800 Next Generation, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri