Carpatair, companie aeriana de linie cu hub in Timisoara, isi largeste operatiunile din Craiova prin lansarea a doua zboruri directe catre Italia: Milano si Roma, incepand din 24 mai 2010.


Ambele rute vor fi operate cu o frecventa de doua ori pe saptamana.

Pentru lansarea noilor zboruri directe, Carpatair a pregatit preturi speciale ce pornesc de la 49 euro + taxe pentru o calatorie one-way. Zborurile vor fi efectuate cu aeronave de tip Fokker 70.

In prezent zborurile pentru Milano si Roma sunt efectuate zilnic prin intermediul hub-ului de la Timisoara. Prin lansarea zborurilor directe din Craiova, compania aeriana Carpatair isi extinde prezenta pe aeroporturile din Milano si Roma cu inca 4 zboruri saptamanale, ajungand astfel la 8 zboruri saptamanale pentru fiecare aeroport.

In Romania, Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne, Craiova fiind al treilea oras dupa Timisoara si Bucuresti pentru care compania a lansat zboruri directe catre Italia.

Aeronavele Fokker 70 care vor opera zborurile Craiova – Milano si Craiova – Roma au fost introduse recent in operare si au o capacitate de 72 de locuri, dintre care 12 business class, combinand tehnologia moderna, confortul deosebit cu performante de zbor excelente.

Carpatair este compania aeriana din Romania cu cea mai mare frecventa de zbor intre Romania si Italia, operand cel mai mare număr de zboruri regulate în Italia.

Luand in considerare orarul de vara anuntat, numarul zborurilor spre Italia ajunge la 110 zboruri one-way (55 cu retur) pe saptamana. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si 6 tari.

Din octombrie 2009, Carpatair si-a extins baza operationala din Bucureşti-Otopeni prin lansarea a doua zboruri regulate directe din Otopeni spre Bari si Ancona, Italia.

In luna decembrie 2009, compania a introdus zboruri directe pe ruta Budapesta-Venetia si retur.

Citeste si: Carpatair, interesata de Benelux

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri