Accor va incasa peste 150 mil. euro din vanzarea a cinci hoteluri

Compania hoteliera Accor va vinde americanilor de la Invesco Real Estate cinci dintre unitatile pe care le detine in patru tari europene in schimbul sumei de 154 milioane euro.
Cele cinci hoteluri sunt: Novotel Roma (149 camere), Novotel Munchen (307 camere), Mercure Bratislava (175 camere, Mercure Roma (97 camere) si Pulmann Paris (384 camere).

Invesco Real Estate este un jucator important de pe piata imobiliara din Statele Unite, Europa si Asia, cu active de peste 18 miliarde de euro, dintre care 650 de milioane euro in proprietati hoteliere din SUA si Europa.

Pentru hotelurile cele patru hoteluri Novotel si Mercure, vandute printr-un contract leaseback, Accor va incasa 74 milioane euro. Aceste unitati vor fi in continuare operate de Accor pe o perioada de 1 pana la 5 ani.

Hotelul parizian Pulmann La Defense a fost vandut pentru suma de 80 milioane euro si va continua sa fie operat de Accor pe o perioada de 1-2 ani.

Lider european in domeniul hotelier, Accor functioneaza in aproape 100 de tari , avand 150.000 de angajati. Din acest lant fac parte brandurile Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, Suitehotel, Ibis, All Seasons, Etap Hotel, Formule 1 si Motel 6, reprezentand 4.000 de hoteluri si aproximativ 500.000 de camere in 90 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Setari Cookie-uri