ANAT, patronatele din turism si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) vor lansa in acest an Programul "Zile gratuite de vacanta", cu scopul de a convinge turistii romani sa-si petreaca concediile in tara, a declarat presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin.
"Anul 2010 va fi «Anul ofertelor speciale», cum l-am numit noi. Va fi o cascada de programe si oferte speciale pe tot parcursul anului, parte dintr-o strategie menita sa convinga turistii români sa-si petreaca in tara concediile. In acest moment, negociem cu celelalte patronate din turism pentru programul «Zile gratuite de vacanta», prin care turistul român plateste, de exemplu, cazarea pentru cinci zile, dar va beneficia de sapte zile", a declarat presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, citata de NewsIn.

Totodata, dupa "Inscrieri timpurii", vor urma programele destinate vacantelor in extrasezon, precum si programele "Preturi speciale de vacanta", "Vacanta la tara", "O saptamâna la munte" si "Decada balneara", a mai spus Corina Martin.

"In plus, lucram si la diferite bonusuri pe care sa le oferim in pachetele de vacanta", a precizat presedintele ANAT.
Patronatul ANAT implineste anul acesta 20 de ani de la infiintare. In prezent, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism are 850 de membrii, cifra de afaceri a acestora depasind 1,25 miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Cum vom merge la plajele concesionate: cu rezervare și 2 metri între sezlonguri
Setari Cookie-uri