Carpatair, compania aeriana cu hub la Timisoara, mareste, incepand cu 29 martie 2010, numarul frecventelor de zbor pe relatia directa Bucuresti - Ancona, de la 2 la 3 zboruri saptamanale.
Zborurile directe Bucuresti (Otopeni) – Ancona vor fi operate in zilele de luni, miercuri si vineri.

Cursele vor fi efectuate cu aeronave de tip Saab 2000 cu o capacitate de 50 de locuri, ce ofera un serviciu complex la bord, atat la clasa business, cat si la economy.

„Marirea frecventei zborului directe Bucuresti – Ancona se incadreaza in planul de dezvoltare regionala a Carpatair, care are ca obiectiv valorificarea prezentei pe diferite destinatii europene. In acelasi timp, am dorit sa raspundem nevoii crescute de calatorie pe aceasta destinatie”, a declarat Paula Ardelean, vicepresedinte marketing si vanzari.

Carpatair a introdus zborul direct Bucuresti – Ancona in luna octombrie 2009, cu o frecventa de doua zboruri saptamanale, efectuate in zilele de luni si vineri. In aceeasi luna, Carpatair a lansat si zborul direct Bucuresti – Bari, cu o frecventa de 3 zboruri pe saptamana.

Cresterea frecventei pe destinatia Ancona face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu a companiei si de largire a bazei operationale din Bucuresti.

In paralel, incepand cu data de 28 martie 2008, biroul de ticketing Carpatair pe pe Aeroportul Otopeni va fi mutat de la Plecari Interne la Plecari Internationale.

De asemenea, formalitatile de check-in pentru zborurile interne Carpatair vor fi transferate in terminalul Plecari Internationale (inclusiv pentru zborul Bucuresti-Timisoara).

Formalitatile de securitate a pasagerilor si a bagajelor de mana, precum si imbarcarea acestora pentru zborurile interne (Bucuresti-Timisoara) vor fi efectuate in continuare in Terminalul de Plecari Interne.

Transferul pasagerilor intre cele 2 terminale va fi semnalizat corespunzator.

Carpatair este compania aeriana din Romania cu cea mai mare frecventa de zbor intre Romania si Italia, operand cel mai mare număr de zboruri regulate în Italia.

Luand in considerare orarul de vara anuntat numarul zborurilor spre Italia ajunge la 110 zboruri one-way (55 cu retur) pe saptamana.
Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si 6 tari.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri