Compania Tarom va incepe, incepand din 28 martie, operarea catre Nisa, cu tarife de la 157 euro (cu toate taxele incluse), pentru calatorii dus-intors, la achizitionarea biletelor de pe website-ul companiei.

Pasagerii Tarom vor avea la dispozitie 2 zboruri directe pe saptamana pe ruta Bucuresti - Nisa - Bucuresti, in zilele de joi si duminica, iar operarea se va face cu o aeronava de tip Boeing 737. Durata zborului este de aproximativ 2 ore si 30 de minute.

Nisa, supranumita si „capitala Coastei de Azur”, se situeaza in sud-estul Frantei, pe coasta Marii Mediterane.

“Nisa a devenit una dintre cele mai renumite destinatii turistice din Europa si, totodata, o destinatie de vacanta tot mai cautata de romani. Pentru a veni in intampinarea lor, Tarom introduce zboruri regulate pe aceasta destinatie, incepand cu data de 28 martie 2010” a declarat Gabriela Bordea, director marketing si vanzari al companiei.

Pe aceasta ruta mai opereaza, in orarul de vara, si compania low-cost Blue Air.

Tot din data de 28 martie 2010, Tarom va introduce operarea cu zboruri directe si pe ruta Bucuresti - Riga.

In sezonul de vara 2010, compania opereaza catre 43 de destinatii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. De asemenea, Tarom va relua operarea zborurilor catre Dubrovnik, pe perioada sezonului de vara.

Flota companiei este compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si