Operatorul aerian Carpatair a introdus in operare la inceputul acestei saptamani cea de-a doua aeronava Fokker 70, din cele trei contractate in noiembrie anul trecut.
Prima aeronava a fost livrata in luna ianuarie, iar cea de-a treia urmeaza sa fie livrata pana la sfarsitul lunii martie. Noile aeronave au o capacitate de 72 de locuri.

„Noua aeronava urmeaza sa fie utilizata atat pentru destinatii interne, cat si externe, cu operare atat din hub-ul de la Timisoara, cat si din Otopeni sau din alte puncte din tara. Pana la intrarea in vigoare a programului de vara Carpatair, noile aerovane vor opera pe rutele actuale, inclusiv pe relatiile directe recent lansate, Craiova-Milano, Craiova-Roma. Pe perioada verii, aeronavele vor fi introduse si pe zborurile charter ce urmeaza sa fie organizate in colaborare cu tour-operatori, in special pe rutele Iasi-Antalya si Craiova- Antalya, precum si pe o serie de alte curse pe care compania le pregateste pentru aceasta perioada”, a declarat vicepresedintele de marketing & vanzari al companiei, Paula Ardelean.

Carpatair opereaza in prezent cu 12 aeronave de tipul Saab 2000 (50 locuri) si trei de tip Fokker 100 (105 locuri), la care se adauga cele trei aeronave Fokker 70.

Numarul total al zborurilor regulate operate de Carpatair ajunge la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si sase tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri