Google ne invata cum sa promovam turismul pe Internet

Reprezentantii companiei Google vor sustine un seminar intitulat "Google si Turismul: Provocarea publicitatii si vanzarilor in mediul online", care va fi organizat pe 18 martie, la Palatul Parlamentului, in cadrul targului de turism Holiday Market, potrivit ANAT.
In cadrul acestui seminar, reprezentantii Google vor vorbi despre cele mai bune modalitati de a promova si de a distribui prin internet ofertele turistice.

Pe langa acest eveniment, mai sunt prevazute pe durata targului conferinte si seminarii pe teme corelate industriei turismului.

In perioada 18 - 21 martie, la Palatul Parlamentului, se va desfasura primul Targ International de Turism organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, Holiday Market, primul din agenda de evenimente ANAT pentru anul in curs.

In plus, pe toata durata targului, pe langa reducerile si promotiile caracteristice acestui tip de manifestare, vizitatorii pot beneficia de programul promotional "Inscrieri timpurii", disponibil numai pana la 31 martie 2010. Programul presupune oferirea de reduceri de pana la 30% din pret, pentru vacantele cumparate din timp.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri