Incepand cu data de 28 martie 2010, formalitatile de check-in pentru zborurile interne al companiei Tarom se vor desfasura in Terminalul Plecari Internationale al Aeroportului International “Henri Coanda Bucuresti” (AIHCB), ca urmare a lucrarilor de modernizare demarate de AIHCB, in terminalul Plecari Interne.
Astfel, ghiseele de check-in din Terminalul Plecari Interne vor fi eliminate iar efectuarea formalitatilor de check-in se va realiza la ghiseele din Terminalul Plecari Internationale;

Controlul de securitate al bagajelor se va realiza in Terminalul Plecari Internationale.

De asemenea, controlul de securitate al pasagerilor si bagajelor de mana se va realiza prin filtrele de control deja existente in Terminalul Plecari Interne.

Imbarcarea pasagerilor se va face, ca si in prezent, prin portile de imbarcare amplasate in Terminalul Plecari Interne.

In urma acestor modificari, timpul minim de conexiune pentru zboruri interne, in conexiune cu alte zboruri interne va fi de 45 de minute iar timpul minim de conexiune pentru zboruri internationale, in conexiune cu zboruri interne va fi de o ora.

Programul de operare al unor curse Tarom va suferi modificari in vederea mentinerii conexiunilor actuale in limita posibilitatilor.

Ghiseele de check-in pentru zborurile interne se vor inchide cu 45 de minute inainte de ora standard de decolare (fata de 30 minute in prezent).

Din 28 martie 2010, Aeroportul International “Henri Coanda” Bucuresti va incepe lucrarile in vederea optimizarii si modernizarii echipamentelor de securitate pentru controlul bagajelor in Terminalul Plecari Interne.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri