Carpatair, compania aeriana cu hub-ul la Timisoara, va introduce incepand cu 29 martie 2010 un nou tip de serviciu - Bus & Fly - care va lega Arad de Timisoara printr-un segment efectuat cu o linie speciala de transfer cu microbuz.
Serviciul se adreseaza pasagerilor din Arad care doresc sa zboare pe rutele Carpatair din Timisoara, atat catre Italia, Germania, Grecia, Ucraina, Rep. Moldova si spre diverse puncte din Romania deservite de companie, cat si cetatenilor din tara si strainatate care doresc sa ajunga la Arad folosind rutele Carpatair.

Aradul este deservit in prezent numai in foarte mica masura de zboruri interne si internationale. Acest serviciu oferit din aceasta primavara de Carpatair comunitatii din Arad este menit sa asigure disponibilitate maxima pentru toate zborurile din Timisoara, atat pentru cele operate de Carpatair, cat si de alti operatori aerieni parteneri – Tarom, Lufthansa. In acest sens pe langa conexiunile asigurate la zborurile Carpatair, pasagerii pot opta sa isi continue calatoria cu Tarom din Timisoara spre Bucuresti, la zborul de dimineata, si cu Lufthansa spre Munich, la zborul de dupa-amiaza.

Prin serviciul Bus & Fly Carpatair va asigura cate 2 curse/zi pe relatia Arad-Timisoara, Timisoara-Arad, in fiecare zi, de luni pana sambata, dupa urmatorul orar:

“Bus&Fly este un nou tip de serviciu Carpatair care ofera clientilor posibilitatea de a realiza o conexiune directa si prin hub-ul din Timisoara, atat pentru zborurile interne, cat si externe. In cazul de fata clientul poate opta de exemplu pentru ruta Arad-Roma, unde segmentul Arad-Timisoara va fi asigurat prin microbuz, iar Timisoara-Roma de aeronavele companiei. Pretul biletului Arad-Roma va fi cu doar 10 euro mai mare decat unul Timisoara-Roma”, a declarat Paula Ardelean, vicepresedinte marketing & vanzari.

Transferul pasagerilor va fi asigurat prin intermediul unei linii speciale de transport, Carpatair folosind pentru cursele amintite microbuze speciale de 12 -16 locuri si autocare de 40 de locuri, in functie de numarul de pasageri inregistrat.

Durata calatoriei este de aproximativ o ora si 20 de minute. Plecarile din Arad se fac din fata Hotelului Continental, existand o statie intermediara de colectare la Hotel President. Aceleasi repere vor fi folosite si pentru rutele de intoarcere Timisoara-Arad. Statia de sosire/plecare de la Aeroportul Timisoara va fi amenajata in zona terminalului de Plecari Interne.

„Un alt avantaj al acestui serviciu este acela ca leaga Bucurestiul de Arad, una din destinatiile cele mai solicitate din Arad si care nu are prea multe posibilitati de conexiune in momentul de fata”, a mai adaugat Paula Ardelean.

Carpatair este compania aeriana din Romania cu cea mai mare frecventa de zbor intre Romania si Italia, operand cel mai mare număr de zboruri regulate în Italia.

Luand in considerare orarul de vara anuntat, numarul zborurilor spre Italia ajunge la 110 zboruri one-way (55 cu retur) pe saptamana. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si 6 tari.

Din octombrie 2009, Carpatair si-a extins baza operationala din Bucureşti-Otopeni prin lansarea a doua zboruri regulate directe din Otopeni spre Bari si Ancona, Italia.

In luna decembrie 2009, compania a introdus zboruri directe pe ruta Budapesta-Venetia si retur.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri