Astfel, din 28 martie, compania internationala cu sediul in Germania va opera trei zboruri zilnice cu aeronave de tipul CRJ 700, configurate pentru ambele clase: business si economy.

Cursa suplimentara completeaza oferta existenta, fiind stabilita astfel incat sa asigure un orar flexibil si conditii de zbor si mai avantajoase atat pentru pasagerii business, cat si pentru cei care calatoresc in scop turistic.

Noul zbor este programat dimineata devreme, pasagerii Lufthansa beneficiind de intreaga zi pentru afaceri sau activitati turistice in Munchen si de asemenea permite accesul la o vasta retea de conexiuni catre destinatii europene si in intreaga lume. Cursa retur Munchen - Timisoara decoleaza la 21:05 si ajunge pe aeroportul din Timisoara la 23:30.

“Suntem incantati sa oferim un al treilea serviciu zilnic dinspre partea de Vest a Romaniei catre Munchen, in ciuda contextului economic dificil la nivel global. Timisoara reprezinta un succes pentru Lufthansa in Romania subliniind interesul activ pentru piata locala si importanta strategica in regiune“ a declarat Stefan Versemann (foto), director general de vanzari pentru Lufthansa Romania si Moldova.

Odata cu extinderea ofertei din Timisoara, capacitatea de zbor a crescut cu aproximativ 1,000 de locuri pe saptamana pe aceasta ruta.

In vara lui 2010, prin cele 105 zboruri operate saptamanal, Lufthansa va asigura conexiunea intre Romania si destinatii din intreaga lume, efectuand plecari dinspre Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Sibiu.

Lufhansa, cea mai mare companie aeriana de linie din Europa, a transportat anul trecut circa 600.000 de pasageri pe cursele din si catre Romania, in crestere cu 6% fata de anul precedent.