Compania aeriana Lufthansa adauga din 28 martie inca un zbor zilnic pe ruta Timisoara - Munchen, ajungand la un total de 21 de servicii operate saptamanal in partea de Vest a Romaniei.
Astfel, din 28 martie, compania internationala cu sediul in Germania va opera trei zboruri zilnice cu aeronave de tipul CRJ 700, configurate pentru ambele clase: business si economy.

Cursa suplimentara completeaza oferta existenta, fiind stabilita astfel incat sa asigure un orar flexibil si conditii de zbor si mai avantajoase atat pentru pasagerii business, cat si pentru cei care calatoresc in scop turistic.

Noul zbor este programat dimineata devreme, pasagerii Lufthansa beneficiind de intreaga zi pentru afaceri sau activitati turistice in Munchen si de asemenea permite accesul la o vasta retea de conexiuni catre destinatii europene si in intreaga lume. Cursa retur Munchen - Timisoara decoleaza la 21:05 si ajunge pe aeroportul din Timisoara la 23:30.

“Suntem incantati sa oferim un al treilea serviciu zilnic dinspre partea de Vest a Romaniei catre Munchen, in ciuda contextului economic dificil la nivel global. Timisoara reprezinta un succes pentru Lufthansa in Romania subliniind interesul activ pentru piata locala si importanta strategica in regiune“ a declarat Stefan Versemann (foto), director general de vanzari pentru Lufthansa Romania si Moldova.

Odata cu extinderea ofertei din Timisoara, capacitatea de zbor a crescut cu aproximativ 1,000 de locuri pe saptamana pe aceasta ruta.

In vara lui 2010, prin cele 105 zboruri operate saptamanal, Lufthansa va asigura conexiunea intre Romania si destinatii din intreaga lume, efectuand plecari dinspre Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Sibiu.

Lufhansa, cea mai mare companie aeriana de linie din Europa, a transportat anul trecut circa 600.000 de pasageri pe cursele din si catre Romania, in crestere cu 6% fata de anul precedent.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri