Ca urmare a cererii crescute pentru zboruri intre Bucuresti si Arad, operatorul low-cost Blue Air a luat decizia de a creste frecventa pe aceasta ruta.

Astfel, incepand cu 1 mai 2010 Blue Air pune la dispozitia pasagerilor cate un zbor pe zi, de luni pana vineri si duminica.

Biletele pentru o calatorie dus-intors pornesc de la 39,98 euro, cu taxele de aeroport incluse si au fost puse deja in vanzare pe site-ul companiei.

De asemenea, pasagerii pot achizitiona bilete de calatorie pentru aceasta ruta si prin serviciul de Call Center sau prin reteaua de agentii Blue Air din tara.

„Rutele interne au foarte mare succes, deoarece Blue Air ofera o alternativa mult mai comoda, rapida si de multe ori mai ieftina decat variantele de de transport de care dispun in prezent pasagerii”, a declarat Sherif Ussama (foto), noul director general al Blue Air.

Ca o directie strategica pentru 2010, Blue Air a decis consolidarea zborurilor domestice. In prezent, Blue Air ofera zboruri interne pe rutele Bucuresti - Arad, Bucuresti - Timisoara si Bucuresti - Cluj Napoca.

Compania aeriana low-cost Blue Air a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 140-150 milioane euro, in crestere cu 20% fata de anul 2008, dar sub estimarile initiale de 170 milioane euro.

Linia aeriana a transportat anul trecut 1,7 miloane pasageri, cu un grad mediu de ocupare al aeronavelor de 75%.

Compania aeriana are in prezent 830 de angajati, iar in acest an are in plan o crestere de 30% a numarului de angajati.

Blue Air este o companie cu capital 100% privat romanesc si este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.

Flota companiei este constituita in prezent din noua aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 - 300, doua aeronave seria 737 - 400, o aeronava seria 737


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Gheorghe Racaru revine la conducerea Blue Air