In paralel, Carpatair introduce si o noua grila de tarife, valabila pentru toate zborurile de pe relatia Bucuresti - Timisoara, prin care pasagerii care cumpara bilete dus-intors beneficiaza de reduceri de pana la 10% din valoarea tichetului.

Noile zboruri de dimineata Timisoara - Bucuresti (Otopeni) vor fi operate de luni pana vineri.

„Prin introducerea zborului de dimineata pe relatia Timisoara - Bucuresti dorim sa oferim pasagerilor din Bucuresti cat si din Timisoara posibilitatea de a calatori la o ora rezonabila si totodata avand la dispozitie cele mai bune ore care sa le permita valorificarea cat mai eficienta a timpului. Astfel, noul orar va fi de interes in special pentru cei care calatoresc pentru afaceri spre/din Bucuresti si care doresc sa se intoarca acasa in aceeasi zi.”, declara Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari Carpatair.

Zborurile nou anuntate vor fi efectuate in perioada 12 aprilie - 17 mai cu aeronave de tip Saab 2000, cu o capacitate de 50 de locuri, urmand ca apoi sa fie introdusa pe aceasta ruta o aeronava de tip Fokker 70 cu o capacitate de 72 de locuri.

In Romania, Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne. Prin introducerea noilor zboruri pe relatia Timisoara - Bucuresti, compania isi mareste numarul zborurilor pe ruta Bucuresti - Timisoara, Timisoara - Bucuresti la 22 de zboruri pe saptamana.

Carpatair este cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est (opereaza in principal pe piete regionale de nisa).

Carpatair este compania aeriana din Romania cu cea mai mare frecventa de zbor intre Romania si Italia, operand cel mai mare numar de zboruri regulate in Italia.

Luand in considerare orarul de vara anuntat numarul zborurilor spre Italia ajunge la 158 zboruri one-way (79 cu retur) pe saptamana.

Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 324/saptamana, spre 30 de destinatii si 6 tari.

Citeste si: Carpatair cere insolventa Blue Air pentru 30.000 euro