Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo, are ca parteneri Camerele de Comert si Industrie din Romania si se va desfasura sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Targul de Turism al Romaniei se desfasoara pe o suprafata de 10.000 mp. Romania va fi prezenta cu un stand amenajat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului pe o suprafata de 100 mp, situat in pavilionul central. Anul acesta, standul Romaniei gazduieste Asociatia “Depresiunea Horezu” si Administratia Parcului National Apuseni, care promoveaza cele doua destinatii romanesti premiate in cadrul programului european EDEN - Destinatii Europene de Excelenta.

Prin participarea la acest targ, MDRT promoveaza, in cadrul campaniei ”Turist in Romania”, cele mai importante destinatii si tipuri de turism din Romania, dar si programele de oferte speciale agreate de asociatiile patronale si profesionale din turism, care presupun reduceri de tarife pentru pachetele turistice. De asemenea, la standul Romaniei vor fi prezenti partenerii traditionali ai ministerului - asociatii patronale, profesionale si de promovare din turism.

Vezi si: Ce oferte si reduceri sunt la Targul de Turism