Compania Tarom reintroduce zborurile directe catre litoralul romanesc, pe perioada orarului de vara 2010, pe rutele Bucuresti - Constanta si Cluj - Constanta.
De asemenea, Tarom introduce noi frecvente pe rutele interne, in sezonul de vara 2010, oferind mai multe solutii de transport aerian pentru pasagerii sai.

“Am luat decizia de a reintroduce cursele dinspre Bucuresti si Cluj catre Constanta, din dorinta de a oferi o solutie de transport rapida catre litoralul romanesc. Pe perioada verii se inregistreaza o cerere importanta pentru aceasta destinatie. In acelasi timp, am decis sa suplimentam numarul zborurilor pe mai multe destinatii interne pentru a-si consolida pozitia pe piata interna, in conditiile in care cererea pentru transportul aerian intern a crescut cu aproximativ 17% de la inceputul anului 2010, comparativ cu perioada similara a anului trecut”, a declarat Gabriela Bordea, director marketing si vanzari Tarom.

In perioada 17 iunie - 26 septembrie, Tarom va reintroduce zboruri catre Constanta, cu plecare din Bucuresti si Cluj si retur in zilele de joi si duminica.

Preturile incep de la 71 euro, cu toate taxele incluse, pentru zboruri dus-intors pe ruta Bucuresti - Constanta si 78 euro, cu toate taxele incluse, pentru ruta Cluj - Constanta, la achizitionarea biletelor de pe website-ul companiei.

Mai multe zboruri interne in sezonul de vara 2010 - la Cluj, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.

Incepand cu data de 29 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Cluj va creste de la 25 la 30, prin introducerea cursei suplimentare, care va opera de luni pana vineri.

Incepand cu data de 29 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Oradea va creste de la 11 la 13, prin introducerea a doua frecvente suplimentare, in zilele de luni si miercuri.

Incepand cu data de 3 mai, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Sibiu va creste de la 3 la 4, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa cu innoptare, in zilele de luni/marti.

Incepand cu data de 29 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Targu Mures va creste de la 3 la 4, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa cu innoptare, in zilele de luni/marti.

Incepand cu data de 28 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Timisoara va creste de la 24 la 25, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa din ziua de duminica.

Incepand cu data de 03 mai, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Satu Mare va creste de la 5 la 7, prin introducerea cursei suplimentare, care va opera in zilele de luni si miercuri.

Tarom a avut in 2009 venituri de 1,11 miliarde de lei (262,4 milioane de euro), mai mici cu 27% fata de cele programate prin buget la inceputul anului, compania estimand totodata piederi de circa 91 milioane lei (21,5 milioane de euro), din cauza crizei economice globale, potrivit bilantului activitatii companiei pe anul 2009.

Compania a transportat anul trecut peste 1,72 milioane pasageri. Flota companiei Tarom este compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri