Operatorul low-cost Wizz Air simplifica, incepand din 1 aprilie, regulile privind bagajele calatorilor prin introducerea unei taxe unice pentru un bagaj si o greutate maxima de 32 de kg.
In limita celor 32 de kg vor fi acceptate maximum trei bagaje.

Cu aceasta schimbare Wizz Air elimina taxa pentru excesul de kilograme, simplificand si mai mult formalitatile de rezervare.

Tariful va fi de 63 lei/ bagaj daca se alege optiunea bagajului de cala in momentul rezervarii biletului sau 126 lei/ bagaj daca taxa se achita in aeroport.

Pasagerilor le este reamintit faptul ca regulile privind transportul bagajului de mana nu se modifica.

Wizz Air va aplica o taxa de 252 lei pentru depasirea dimensiunii si a greutatii bagajului de mana, acesta trebuind apoi inregistrat ca bagaj de cala.

Wizz Air a transportat 1,65 milioane pasageri in relatia cu Romania, in 2009, in crestere cu 87% fata de anul precedent, potrivit datelor furnizate de companie.

Romania reprezinta astfel piata cu cea mai mare crestere pentru operatorul cu tarife scazute.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F