Directorul Aeroportului Mihail Kogalniceanu a demisionat

Directorul Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din Constanta, Gheorghe Sutu, membru PD-L, si-a anuntat, vineri, demisia din functie, in fata Biroului Permanent Judetean al partidului, invocand motive de sanatate.
Mircea Banias, presedintele PD-L Constanta, a declarat ca Gheorghe Sutu si-a inaintat demisia din motive de sanatate.

In locul sau, cu unanimitate de voturi, membrii Biroului Permanent l-au propus pentru aceasta functie pe Ionel Manafu, fost sef al Directie Apelor Dobrogea Litoral. Propunerea va fi inaintata ministrului Transporturilor spre aprobare, potrivit NewsIn.

Gheorghe Sutu a fost numit director al Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din Constanta la inceputul lunii noiembrie 2009, inlocuindu-l din functie pe Cristian Pavalasc.

Consiliul Judetean Constanta, proprietar a 20% din actiunile aeroportului, a criticat atunci decizia ministrului Transporturilor de a numi un nou director, in conditiile in care directorul demis atunci se afla in concediu medical.

„Directorul general demis de dl. Radu Berceanu se afla in concediu medical acordat in mod legal dupa ce, in luna septembrie, a suferit o interventie chirurgicala ce necesita o perioada lunga de recuperare. Conform Codului Muncii, demiterea unei persoane aflate in concediu de odihna sau medical este ilegala si constituie abuz din partea celui ce dispune aceasta masura”, a afirmat atunci Cristian Moldovanu, reprezentantul CJ Constanta in AGA.

„Consideram ca Ordinul emis de domnul Radu Berceanu are motivatii pur politice (fara a tine cont de criteriile de performante) de vreme ce un raport preliminar arata ca la data de 31 octombrie 2009 fusesera inregistrati cu 9% mai multi pasageri decat in tot anul 2008, adica o crestere de trafic intr-un an de criza", a mai spus Moldovanu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri