Carpatair, compania aeriana cu hub la Timisoara, isi largeste operatiunile din Bucuresti prin lansarea, incepand din 17 mai 2010, a patru zboruri directe din Bucuresti (Otopeni) catre Milano (Bergamo), Verona, Bolonia si Venetia, la preturi incepand de la 9 euro plus taxe (one way).
Prin lansarea noilor zboruri directe din Bucuresti, Carpatair isi consolideaza pozitia de lider national si regional pe relatia Italia, fiind compania cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana (158 zboruri one way - 79 frecvente) si un numar de 9 destinatii operate in Italia.

“Prin suplimentarea numarului de curse internationale cu plecare din Bucuresti-Otopeni, Carpatair pune in practica strategia de dezvoltare pe termen mediu ce a stat si la baza achizitionarii celor 3 Fokkere 70 la finele anului trecut, intarindu-si prezenta in Bucuresti prin largirea bazei sale operationale de pe acest aeroport”, a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari.

Carpatair a inceput operarea directa din Bucuresti - Otopeni spre Italia in octombrie 2009, cand a introdus zborurile directe Bucuresti - Ancona si Bucuresti - Bari. In prezent aceste zboruri sunt operate cu o frecventa de 3 zboruri/saptamana fiecare.

„Avem avantajul experientei de 10 ani pe cursele Romania - Italia, perioada in care am reusit sa cunoastem indeaproape cerintele acestei piete si sa oferim servicii care sa raspunda acestor nevoi”, adauga Ardelean.

Zborurile vor fi efectuate cu aeronave moderne de tip Fokker 70 cu o capacitate de 72 de locuri, ce ofera clientilor un serviciu complex la bord, atat la clasa business, cat si la economy.

In luna martie a acestui an Craiova a devenit al treilea oras din tara, dupa Timisoara si Bucuresti, unde Carpatair a introdus zboruri directe spre Italia, Roma si Milano, cu o frecventa de doua ori pe saptamana fiecare.

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa.

Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 de minute.

Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 330 de zboruri /saptamanale spre 30 de destinatii din 6 tari.

Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri