Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) isi propune pentru 2010 venituri totale din privatizari de 10,05 milioane lei si cheltuieli totale tot de 10,05 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli al MDRT privind activitatea de privatizare publicat in Monitorul Oficial.
Din veniturile totale, 10 milioane lei reprezinta veniturile din valorificarea unor bunuri, iar 50.000 lei reprezinta veniturile din proprietate, arata NewsIn.

Unitatile in subordinea si in coordonarea MDRT sunt: Centrul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Constructiilor la Actiuni Seismice si Alunecari de Teren (CNRRS), Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila "Urban – Incerc" si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Turism (INCDT).

De asemenea, MDRT are sub autoritate Agentia Nationala pentru Locuinte ANL, Compania Nationala de Investitii (CNI) SA, agentiile de dezvoltare regionala (ADR) Nord-Est, ADR Sud-Est, ADR Sud Muntenia, ADR Sud-Vest - Oltenia, ADR Vest, ADR Nord-Vest, ADR Centru, ADR Bucuresti - Ilfov, precum si Birourile Regionale pentru Cooperare Transfrontaliera de la Oradea, Calarasi, Suceava, Timisoara si Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri