Agentiile de turism din Romania, impreuna cu partenerii externi, au decis sa prelungeasca si pentru destinatiile externe programele de early booking pana la 30 aprilie, potrivit ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism).
Astfel, pe majoritatea destinatiilor, precum Turcia, Grecia, Bulgaria, Egipt, Tunisia, Spania, de la caz la caz, vor fi reduceri pentru early booking cuprinse intre 10% si 35%.

Ofertele tip early booking reprezinta un "win-win-win situation" pentru cei trei actori: turistul - agentia de turism - hotelul. Turistul castiga un discount de pana la 35% din valoarea pachetului turistic, indiferent de perioada sejurului, daca rezerva din timp, cu minim 2 luni inainte de consumarea pachetului turistic. Media reducerilor este de 20%, iar data limita medie (care difera de la caz la caz) este 30 aprilie.

De asemenea, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism - impreuna cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural si Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului au decis prelungirea programului “Inscrieri timpurii” pentru destinatiile interne pana la data de 15 aprilie 2010.




Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri F