Cea de-a 16-a editie a programului de oferte speciale "O saptamana la mare - Litoralul pentru toti" se va desfasura in perioada 3 mai–15 iunie, prin acest program putand fi achizitionate sejururi de minimum sase nopti cu aceleasi tarife ca in septembrie 2009, intre 159 lei si 399 lei de persoana.
Programul este lansat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

"In urma unor consultari preliminare cu membri de pe litoral ai FPTR, tinand cont de evolutia tarifelor si a puterii de cumparare a turistilor, pentru aceasta editie, se aplica aceleasi tarife ca in septembrie 2009. Comisionul acordat agentiilor de turism va ramane ca si pana acum la valoarea de 10%, incluzand TVA", se arata in comunicatul transmis de FPTR, potrivit NewsIn.

Potrivit acesteia, un sejur de sase nopti la un hotel de o stea, fara mic dejun, va costa 159 lei/persoana, iar la un hotel de doua stele, tot fara mic dejun, va costa 189 lei, in timp ce la un hotel de doua stele, cu mic dejun, tariful este de 249 lei/persoana.

La un hotel de 3 stele, un turist va plati 219 lei pentru sase nopti de cazare fara mic dejun, iar la unul de 3 stele, dar cu mic dejun, tariful este 339 lei/persoana. La un hotel de 4 stele, cu mic dejun, sejurul costa 399 lei/persoana.

Potrivit reprezentantilor patronatelor, sejurul minim este de 6 nopti, putand fi valorificate si sejururi de peste 6 nopti.

"Unitatile de cazare si agentiile de turism care vor derula acest program vor fi promovate prin mass-media de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in cadrul programului Turist in Romania si de catre FPTR si ANAT prin mijloacele lor proprii. Locurile de cazare incluse in acest program se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani, iar vanzarea se va face conform principiul «primul venit, primul servit»", se mai arata in comunicat.

Pana acum, s-au inscris in program 33 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 4.600 de locuri pe serie, adica cel putin 20.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse la inceput de sezon estival 2010.

De asemenea, in perioada 3 mai-14 iunie, se va desfasura celalalt program de oferte speciale dedicat turistilor care opteaza pentru litoralul romanesc, programul "Mini-preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", ajuns la a sasea editie. In acest an, acest program cuprinde hoteluri de la 1 la 5 stele. Pentru un sejur de sase nopti/persoana, tarifele sunt intre 159 lei si 499 lei, potrivit Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri