Din cauza inchiderii spatiului aerian, compania aeriana Tarom anuleaza mai multe zboruri pe data de 16 aprilie.
Potrivit Tarom urmatoarele curse vor fi anulate: Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti, Bucuresti - Londra - Bucuresti, Bucuresti - Paris - Bucuresti, Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti, Bucuresti - Frankfurt - Bucuresti, Bucuresti - Riga – Bucuresti, din cauza norului de cenusa vulcanica din atmosfera, generat de eruptia unui vulcan din Islanda.

Pasagerii sunt rugati sa contacteze agentiile emitente si agentiile Tarom pentru reprogramarea calatoriei sau rambursarea contravalorii biletului achitat.

Circa 5.000 de pasageri sunt afectati de anularea celor 42 de zboruri de pe Aeroportul Otopeni si a altor zece de pe Aeroportul Baneasa, a declarat directorul de comunicare al CNAB, Valentin Iordache.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F