Ce curse au anulat Blue Air si Wizz Air [Update]

Blue Air si Wizz Air, cei mai mari operatori low-cost din Romania, au anulat, pana in prezent, doua, respectiv trei curse pe data de 21 aprilie, pe fondul restrictiilor spatiului aerian cauzate de eruptia vulcanica din Islanda.

In aceste conditii, Blue Air a renuntat la cursele Bucuresti-Paris-Bucuresti si Sibiu-Koln-Sibiu, in timp ce Wizz Air a anulat zborurile Bucuresti-Dortmund-Bucuresti, Cluj-Dortmund-Cluj si Cluj-Paris-Cluj.

“Inca este sub semnul intrebarii operarea pe Londra, unde in prezent nu se zboara, insa daca se vor deschide spatiile aerine vom lua in calcul operarea curselor”, au declarat oficialii Wizz Air.

Restul curselor din orarul celor doua companii se vor efectua daca autoritatile aeroportuare mentin traficul aerian deschis.

Deoarece norul de cenusa vulcanica se deplaseaza in continuare pe directia SE, este posibil ca si alte curse sa aiba de suferit.

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri