Compania Tarom reia operarea tuturor zborurilor, in regim normal, incepand de astazi, 22 aprilie 2010 (ora 21:00 UTC/ 00:00 - ora locala Bucuresti), singurele exceptii in programul de operare putand aparea doar in eventualitatea restrictionarii spatiului aerian de catre autoritatile diferitelor tari.
Compania asigura pasagerii ca zborurile se efectueaza in conditii de deplina siguranta.

Pasagerii companiei Tarom care trebuiau sa calatoreasca in perioada in care cursele au fost afectate de restrictionarea spatiului aerian din cauza norului vulcanic, sunt rugati sa contacteze agentiile emitente pentru clarificarea datelor de calatorie si efectuarea rezervarilor pe zborurile companiei, in functie de locurile disponibile.

Aeroportul Otopeni a anulat 40 de curse, din 208 programate pentru 21.04.2010, iar Aeroportul Baneasa a anulat patru curse din 75 programate.


Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri