Compania Tarom reia operarea tuturor zborurilor, in regim normal, incepand de astazi, 22 aprilie 2010 (ora 21:00 UTC/ 00:00 - ora locala Bucuresti), singurele exceptii in programul de operare putand aparea doar in eventualitatea restrictionarii spatiului aerian de catre autoritatile diferitelor tari.
Compania asigura pasagerii ca zborurile se efectueaza in conditii de deplina siguranta.

Pasagerii companiei Tarom care trebuiau sa calatoreasca in perioada in care cursele au fost afectate de restrictionarea spatiului aerian din cauza norului vulcanic, sunt rugati sa contacteze agentiile emitente pentru clarificarea datelor de calatorie si efectuarea rezervarilor pe zborurile companiei, in functie de locurile disponibile.

Aeroportul Otopeni a anulat 40 de curse, din 208 programate pentru 21.04.2010, iar Aeroportul Baneasa a anulat patru curse din 75 programate.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri