Incepand de pe 22 aprilie, Air Frace, una dintre cele mai mari companii de linie din Europa, va incepe operarea normala pe toate destinatiile, cu exceptia oraselor Goteborg si Helsinki.
Potrivit reprezentantilor companiei, de la reluarea activitatii sale, Air France a readus in Franta peste 60.000 de persoane pe zborurile sale lung-curier.

Companiile aeriene din lume s-au straduit sa transporte milioane de pasageri blocati la sol de norul de cenusa vulcanica, iar responsabili din sector au apreciat ca aceasta situatie demonstreaza necesitatea unor reglementari unificate, potrivit Wall Street Journal.

Traficul de pe aeroporturile europene a ajuns ieri la 80% din nivelul normal, dupa ce scazuse la 20% duminica, potrivit agentiei europene de control al traficului aerian, Eurocontrol. Peste 100.000 de zboruri au fost anulate de joi pana miercuri, cea mai ampla perturbare a aviatiei mondiale dupa atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

Restrictiile au impiedicat cel putin 9,5 milioane de persoane sa calatoreasca, potrivit Consiliul international al aeroporturilor din Europa, o organizatie de la Bruxelles. Companiile aeriene au anuntat ca ar putea dura cel putin o saptamana sa ii transporte pe toti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri