Operatorul low-cost Wizz-Air va aloca o noua aeronava Airbus A320 bazei din Budapesta de unde va lansa si noi zboruri.


Incepand cu 24 iulie, compania va relua operarea rutei Budapesta - Frankfurt, iar din 26 iulie va lansa noi zboruri spre Bari (Italia).

De asemenea, noua aeronava va permite cresterea frecventelor pe rutele deja existente. Wizz Air va introduce un al treilea zbor zilnic pentru Londra Luton si va creste numarul zborurilor pe rutele catre Bruxelles Charleroi, Eindhoven, Malmo, Turku si Bourgas.

"Recent am observat ca pasagerii isi indreapta atentia intr-o proportie semnificativa spre Wizz Air in Ungaria, efect al extinderii noastre pe o piata aflata in declin si al destabilizarii liniilor aeriene concurente. Pornind de la acest lucru, ne propunem o crestere a traficului in Budapesta cu peste 20%”, a declarat József Váradi, chief executive officer al Wizz Air.

Biletele pot fi achizitionate deja pe wizzair.com la tarife ce pornesc de la 22.49 euro (un singur zbor, cu toate taxele incluse).

Wizz Air a transportat peste 7,8 milioane de pasageri in 2009, 1,65 milioane dintre acestia calatorind pe rutele din Romania.

Flota Wizz Air este compusa in prezent din 30 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 12 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F