Zece cluburi si restaurante de pe litoral, inchise de Garda Financiara

Inspectorii fiscali ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si comisarii Garzii Financiare au suspendat activitatea a zece cluburi si restaurante din statiunile de pe litoral pentru o perioada de trei luni.
"In noaptea de 1 spre 2 mai, 58 de inspectori fiscali ai ANAF si comisari ai Garzii Financiare au organizat o ampla actiune de control, fiind verificati 34 de agenti economici (baruri, restaurante, terase, cluburi si discoteci) care isi desfasurau activitatea pe litoral. La 10 dintre acesti agenti economici le-a fost suspendata activitatea pentru o perioada de trei luni, pentru neutilizarea caselor de marcat si pentru nefiscalizarea tuturor veniturilor", se arata in comunicatul ANAF.

De asemenea, au fost aplicate amenzi in valoare de 140.500 lei si a fost confiscat numerar in valoare de 57.000 lei, informeaza NewsIn.

Actiunea de control a fost sprijinita de trupele Inspectoratului Judetean de Jandarmi Constanta.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este organ de specialitate al administratiei publice centrale, institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice. In cadrul ANAF se organizeaza si functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri